Livsmedelspriset 2017 går till Simris Alg!

I går kväll tilldelades Simris Alg Livsmedelsföreningens prestigefyllda Livsmedelspris! VD Fredrika Gullfot mottog priset under Livsmedelsdagarnas bankett på torsdagskvällen. Priset delades ut för 51:a gången i ordningen och bland tidigare mottagare finns Ruben Rausing, Lantmännen och Saltå Kvarn.

Läs mer i pressmeddelandet.

Vi lanserar i Berlin!

Vi är glada att kunna berätta att vi kommer lansera våra exklusiva omega-3-tillskott på varuhuset Bikinin Berlin under Vogue Fashion Night Out den 7 september. Du kommer hitta våra produkter på LNFA, utsedd till en av världens bästa konceptbutiker inom mode av Vogue Paris. Dörrarna håller öppet mellan 19.00-00.00 under premiärkvällen. Välkomna!

Vogue Fashion Night Out
Bikini Berlin
Pressmeddelande

Simris på Pom & Flora

Pom & Flora, ett av våra favoritkaféer och ett av Stockholms bästa frukostställen, har nyligen börjat servera den här fantastiska avokadotoasten! ”Avocado Power” – En hel, skivad, avokado på rågbröd, toppad med citronskal, havssalt och vår egen Finest Chlorella. En fest för alla sinnen!

Pom & Flora
Köp vår Finest Chlorella

Hammenhögsdagen

På lördag firar vi Hammenhögsdagen på algfarmen och bjuder in grannar och vänner! Titta förbi på en vegansk mjukglass med chlorella och en guidad tur i odlingarna. Vi håller öppet mellan 11.00 och 15.00. Visningen börjar klockan 12.00. Vi ses!

Simris på Instagram

Har du tittat in på våra sociala medier på senaste? Om inte är chansen stor att du missat den här mermaid-toasten med Sundried Spirulina! Du hittar receptet, erbjudanden och mer inspiration på vårt Instagram-konto. Älska alger!

Row Around Svalbard

Vi är väldigt stolta över att vara en del av expeditionen Row Around Svalbard. Row Around Svalbard ska uppmärksamma hur klimatförändringarna påverkar Arktis genom att som första expedition någonsin ro runt ön Svalbard.

Läs mer om expeditionen här.

Öppet på algfarmen i sommar

Nyfiken på algodling? Kom och hälsa på!

Nu i sommar har vi öppet torsdagar och fredagar från kl 13.00 till kl 16.00. Kl 13.30 och 14.45 startar våra guidade visningar av växthusen. Självklart har vi också gårdsbutik med alla dina favoritalger.

Du hittar oss på Herrestadsvägen 24A i Hammenhög, i hjärtat av Österlen. Välkomna!

 

Kallelse till årsstämma i Simris Alg AB (publ)

Simris Alg kallar till årsstämma på algfarmen i Hammenhög torsdag den 11:e maj. I samband med stämman ges också en guidad tur i odlingen. Du hittar anmälan, agenda och ytterligare information i kallelsen nedan. Sista anmälningsdag är den 5:e maj.

Kallelse till årsstämma i Simris Alg AB (publ)

Välkommen på öppet hus

Efter succén i mellandagarna öppnar vi nu upp algfarmen för besökare på nytt! Kom förbi för en guidad tur i odlingarna och en chans att lära dig mer om oss och våra alger. Självklart har vi även gårdsbutik med alla dina favoriter. Vi håller öppet från 10:00 till 16:00 lördag den 25:e mars. Du hittar oss på Herrestadsvägen 24A, Hammenhög, i hjärtat av Österlen. Välkommen!

Öppet hus på algfarmen

I mellandagarna öppnar vi algfarmen för besökare för första gången. Kom och titta på våra odlingar och lär dig mer om alger. Självklart har vi också gårdsbutik med alla dina favoriter. Vi håller öppet från 10:00 till 16:00 den 28-29 december. Du hittar oss på Herrestadsvägen 24A, Hammenhög, i hjärtat av Österlen. Anläggningen är världsunik så det här är ett tillfälle du inte vill missa. Välkommen!