Besök algfarmen i december

Välkommen att besöka en av världens mest moderna algodlingar. Vi har öppet hus fredagen den 20 och 27 december, kl 13.00 -16.00.

Passa på att gå en guidad visning i det stora växthuset. Våra algbönder berättar om den banbrytande process som används och allt fiffigt som mikroalger hittar på med hjälp av vatten och sol.

Guidade visningar startar kl. 

Läs mer

Snacka alger med oss på Vegovision

Har du funderingar kring alger? Kom till Vegovision i Stockholm helgen 2-3 november och snacka alger och omega-3 med oss!

Vegovision arrangeras av våra vänner på Djurens Rätt och är en mässa för vegovänliga produkter. Titta förbi hos oss i Simris-montern och säg hej till alla våra algprodukter. Vi finns på monterplats 42.

Vegovision äger rum på Münchenbryggeriet,

Läs mer

Utställningen #NÄRSKAPAT under Österlen Lyser

Under Österlen Lyser öppnar vi upp algfarmen för konsten! #NÄRSKAPAT är en samlingsutställning med konstnärer från nätverksgruppen Österlen Syd. Här kan du uppleva olika konstnärliga tekniker som måleri, keramik och glas.
Under lördagen finns även chansen att ta en guidad tur i vårt världsunika växthus!

Lördag 2 november kl 15.00 – 20.00
Guidade visningarna av växthuset kl.

Läs mer

Nyfiken på att investera i Simris Alg?

Just nu pågår en företrädesemission och vi välkomnar både gamla och nya aktieägare att delta.
Om du är nyfiken på att veta mer om oss som investering finns det nya videopresentationer och artiklar som vi varmt rekommenderar. Vi har plockat ihop ett urval nedan.

Om du vill veta mer om nyemissionen och hur du tecknar dig finns information och prospekt med mera på våra investerarsidor, 

Läs mer

Välkommen till algfarmen!

Visste du att en av världens mest moderna algodlingar finns i Hammenhög? 

Och att du kan komma på besök? 

För oss är det en självklarhet att intresserade besökare ska ha möjlighet att se vår unika algfarm. På den guidade visningen i växthuset berättar våra algbönder om den banbrytande process vi utvecklat och allt fiffigt som mikroalger hittar på med hjälp av vatten och sol.

Läs mer

Kronprinsessan Victoria besökte Simris Alg

Igår hade vi den stora äran att få välkomna Kronprinsessan Victoria till algfarmen i Hammenhög. Kronprinsessan är känd för sitt stora intresse för marin forskning, våra hav och vattenmiljöer, och vi var mycket glada att få dela med oss av vår passion för att rädda världshaven.

Fredrika Gullfot, VD på Simris Alg och Kronprinsessan Victoria

Vi pratade om hur omega-3 från alger kan bidra till att minska utfiskning, och visade hur Simris Alg bidrar till en cirkulär ekonomi genom att skapa hållbara kretslopp med näraliggande gårdar och företag.

Läs mer

Hälsa på hos oss i sommar!

Nyfiken på alger? Kom och hälsa på hos Simris Alg!

I blomsterbyn Hammenhög finns en av världens mest moderna algodlingar. Välkommen till oss varje torsdag och fredag, fram till och med 16 augusti.  

Under en guidad rundtur i växthuset får du se våra odlingar på nära håll. Visningarna startar kl. 13.30 samt 14.45

Gårdsbutiken med alla dina favoritalger är öppen kl.

Läs mer

Pacific Palisades, here we come!

Simris är ett av de utvalda varumärken som tar plats på de eleganta hyllorna när Erewhon Market öppnar ny butik i exklusiva Pacific Palisades, Los Angeles.

Endast det bästa är gott nog när Erewhon Markets senaste butik öppnar i Pacific Palisades i början av juni. Och var handlar alla hälsomedvetna Hollywood-kändisar som familjen Kardashian, Dakota Johnson, Melanie Griffith, Antonio Banderas, Katie Holmes,

Läs mer

Vegansk milkshake med spirulina

Superalgen spirulina blir alldeles blå när man lägger den i blöt. Så varför inte smurfa till livet med en god och nyttig Spirulina Sprinkles shake? En vegansk glassdrink som både är festlig och gör gott!

Glassdrink med nyttigheter 

Det är enkelt att göra en vegansk variant av den klassiska milkshaken. Allt du behöver är vegoglass, din favorit från vegetariska mjölkhyllan och en nypa spirulina.

Läs mer

Besök algfarmen i Hammenhög

Öppet hus på algfarmen? Javisst!

Nu har vi satt datum och tider som gäller för öppet hus i februari till april. Följ med på en guidade visning i vårt växthus och lär dig allt om hur algodling går till och vad som gör vår odling helt världsunik!

Vår gårdsbutik är självklart öppen och där hittar du alla dina algfavoriter från Simris!

Läs mer