Simris gäst hos The Epic Table podcast

Simris VD Fredrika Gullfot gästade den New York-baserade kändiskocken Dan Churchills podcast The Epic Table. Nu finns avsnittet ute och du kan lyssna på det här.

Ett samtal om Simris, mikroalger och omega-3 samtidigt som Dan lagar till en frukostgröt à la Morotskaka. Fredrika berättar om hur Simris kom till, och hur många timmars löpning på Österlen gav henne idén att börja odla alger.

Läs mer

Träffa oss på IBE i L.A.

Nästa vecka kommer Simris delta på Indie Beauty Expo (IBE) i Los Angeles, och i år är det extra roligt att vara på plats! Vår Simris® Algae Omega-3 for Athletes valdes ut från hundratals bidrag till IBE 2019 Best in Show. Vi var en av tre finalister i kategorin “Bästa produkter för atleter”!

Indie Beauty Expo (IBE) är en mässa där journalister och influencers snappar upp nyheter och trender,

Läs mer

En middag med rutiner

Simris kickstartade det nya året med att arrangera ett middagsevent i New York. Vi träffade vänner och branschkollegor för att dela med oss av Simris hälsofilosofi: Hälsa är att vara stark, Hälsa är skönhet, Hälsa är frihet. Att vara hälsosam handlar om att kunna njuta av livet till fullo!

Daphne Jaeschke beratet om rutiner och bra vanor

Simris medgrundare Daphne Jaeschke berättade om fördelarna med att upprätthålla hälsosamma rutiner och vetenskapen bakom hur man skapar en vana som håller i sig.

Läs mer

Besök algfarmen i december

Välkommen att besöka en av världens mest moderna algodlingar. Vi har öppet hus fredagen den 20 och 27 december, kl 13.00 -16.00.

Passa på att gå en guidad visning i det stora växthuset. Våra algbönder berättar om den banbrytande process som används och allt fiffigt som mikroalger hittar på med hjälp av vatten och sol.

Guidade visningar startar kl. 

Läs mer

Snacka alger med oss på Vegovision

Har du funderingar kring alger? Kom till Vegovision i Stockholm helgen 2-3 november och snacka alger och omega-3 med oss!

Vegovision arrangeras av våra vänner på Djurens Rätt och är en mässa för vegovänliga produkter. Titta förbi hos oss i Simris-montern och säg hej till alla våra algprodukter. Vi finns på monterplats 42.

Vegovision äger rum på Münchenbryggeriet,

Läs mer

Utställningen #NÄRSKAPAT under Österlen Lyser

Under Österlen Lyser öppnar vi upp algfarmen för konsten! #NÄRSKAPAT är en samlingsutställning med konstnärer från nätverksgruppen Österlen Syd. Här kan du uppleva olika konstnärliga tekniker som måleri, keramik och glas.
Under lördagen finns även chansen att ta en guidad tur i vårt världsunika växthus!

Lördag 2 november kl 15.00 – 20.00
Guidade visningarna av växthuset kl.

Läs mer

Nyfiken på att investera i Simris Alg?

Just nu pågår en företrädesemission och vi välkomnar både gamla och nya aktieägare att delta.
Om du är nyfiken på att veta mer om oss som investering finns det nya videopresentationer och artiklar som vi varmt rekommenderar. Vi har plockat ihop ett urval nedan.

Om du vill veta mer om nyemissionen och hur du tecknar dig finns information och prospekt med mera på våra investerarsidor, 

Läs mer

Välkommen till algfarmen!

Visste du att en av världens mest moderna algodlingar finns i Hammenhög? 

Och att du kan komma på besök? 

För oss är det en självklarhet att intresserade besökare ska ha möjlighet att se vår unika algfarm. På den guidade visningen i växthuset berättar våra algbönder om den banbrytande process vi utvecklat och allt fiffigt som mikroalger hittar på med hjälp av vatten och sol.

Läs mer

Kronprinsessan Victoria besökte Simris Alg

Igår hade vi den stora äran att få välkomna Kronprinsessan Victoria till algfarmen i Hammenhög. Kronprinsessan är känd för sitt stora intresse för marin forskning, våra hav och vattenmiljöer, och vi var mycket glada att få dela med oss av vår passion för att rädda världshaven.

Fredrika Gullfot, VD på Simris Alg och Kronprinsessan Victoria

Vi pratade om hur omega-3 från alger kan bidra till att minska utfiskning, och visade hur Simris Alg bidrar till en cirkulär ekonomi genom att skapa hållbara kretslopp med näraliggande gårdar och företag.

Läs mer

Hälsa på hos oss i sommar!

Nyfiken på alger? Kom och hälsa på hos Simris Alg!

I blomsterbyn Hammenhög finns en av världens mest moderna algodlingar. Välkommen till oss varje torsdag och fredag, fram till och med 16 augusti.  

Under en guidad rundtur i växthuset får du se våra odlingar på nära håll. Visningarna startar kl. 13.30 samt 14.45

Gårdsbutiken med alla dina favoritalger är öppen kl.

Läs mer