Pressmeddelanden

Simris Alg: nytt datum för årsredovisning och stämma

Med anledning av coronakrisen har styrelsen i Simris Alg AB (publ) beslutat att flytta fram datum för årsstämma och offentliggörande av årsredovisningen för 2019. Nytt datum för årsstämman är 4 juni 2020. Årsredovisningen offentliggörs senast 12 maj 2020.

Coronakrisens utveckling innebär att både myndigheter och företag genomför omfattande åtgärder för att begränsa pandemins spridning och att anpassa verksamheter till det nya omvärldsläget. Simris Algs styrelse har därför beslutat att skjuta på årsstämman och offentliggörande av årsredovisningen för 2019. Detta ger bolaget nödvändig tid att utvärdera situationen och ta hänsyn till omvärldsläget och nya regulatoriska krav i årsredovisning och förslagspunkter till stämman.
Nytt datum för årsstämman är 4 juni 2020. Nytt datum för offentliggörande av årsredovisningen för 2019 är senast 12 maj 2020.
Årsstämma i Simris Alg AB (publ) skall enligt lag hållas inom sex månader efter räkenskapsårets utgång, dvs. senast 30 juni. Årsredovisningen med revisionsberättelse skall offentliggöras senast tre veckor innan årsstämman. Kallelse till årsstämman kommer att skickas ut senast fyra veckor innan stämman.

Ladda ned

Release

Event

  • För närvarande är inga event inplanerade

Video

VD-intervju för Mangold Insight juni 2020

Analyser

160408 SvD Börspuls Peter Benson/Daniel Hniopek
Algerna blomstrar om Simris visar ny kärnkompetens