OMEGA-3 & SUPERGOODIES FRÅN ALGER

Simris® Algae Omega-3 och Simris® Select är våra första två nyskapande produktserier av odlade alger. Våra produkter är 100 % växtbaserade, bra för planeten och prima för ditt välmående. Älska alger!

Solkyssta växter från havet

Alger är små vattenlevande växter. De lever på solljus och är basen i havets näringskedja.
De tillverkar helt naturligt många essentiella näringsämnen, som är nödvändiga för allt liv på jorden. Vi på Simris Alg odlar våra alger på soliga Österlen.

simris_6-groups

Det finns hundratusentals olika sorters alger

…men bara en bråkdel är utforskade idag. Alla Simris supergoodies innehåller olika sorters alger – vissa av dem står redan i rampljuset, medan andra ännu inte har uppnått den stjärnstatus som vi tycker de förtjänar.

Läs mer om algernas fascinerande värld

VÅR VIKTIGASTE TEKNIK: FOTOSYNTES

Våra produkter är 100% växtbaserade och helt fria från miljögifter och föroreningar. Vi har utvecklat en optimal process med avseende på prestanda, driftssäkerhet och miljöhänsyn. Därför kan vi garantera överlägsen produktkvalitet.

VÅR CHECKLISTA FÖR ODLING & TILLVERKNING

round-logo-white

FARMED, GROWN & HARVESTED IN SWEDEN

Simris Alg utvecklar och tillverkar naturliga livsmedel och tillskott från närodlade alger med full spårbarhet. Algerna vi odlar är mikroskopiskt små havslevande växter, som är fullspäckade med nyttigheter och näringsämnen. Som algbönder vill vi bidra till en hälsosam och planetvänlig livsstil, genom att erbjuda de allra finaste produkterna gjorda av alger – havets egna solfyllda gåvor.

LÄS MER OM VÅR LIVSSTIL
simris_products_omega32

SIMRIS ALGAE OMEGA-3:
VÅR EXKLUSIVA SERIE OMEGA-3-PRODUKTER

Simris® Algae Omega-3 är en unik serie omega-3-tillskott, med marin omega-3 EPA och DHA från odlade alger. EPA-oljan kommer från våra egna odlingar och DHA-oljan från odlingar i Europa. Produkterna är 100% växtbaserade och innehåller samma värdefulla omega-3 som i fiskolja eller krill.

LÄS OM VÅR OMEGA-3
simris_products_selects2

SIMRIS SELECT:
NOGA UTVALT FRÅN VÅRA ALGODLARVÄNNER

Simris® Select är en serie av algprodukter med överlägsen kvalitet. Alla alger håller högsta klass och är odlade av tillverkare som vi känner personligen. Vi vet hur man odlar de finaste algerna, och har valt ut de produkter som vi gillar allra bäst. Här hittar du både klassiker som chlorella och spirulina av överlägsen kvalitet, och nya älsklingar.

LÄS OM SIMRIS SELECT
Simris i Pressen
Simrisbloggen

Håll dig uppdaterad

Simris at The Epic Table

Simris gäst hos The Epic Table podcast

Läs mer på bloggen
IBE-2020-web

Träffa oss på IBE i L.A.

Läs mer på bloggen
0J0A5639

En middag med rutiner

Läs mer på bloggen