OMEGA-3 & SUPERGOODIES FRÅN ALGER

Simris® Algae Omega-3 och Simris® Select är våra unika produktserier för dig som bryr dig om din hälsa och vår planet. Alltid 100 % vegan. Älska alger!

Solkyssta växter från havet

Mikroalger är små vattenlevande växter. De lever på solljus och är basen i havets näringskedja.
Mikroalger tillverkar helt naturligt många essentiella näringsämnen, som är nödvändiga för allt liv på jorden. Vi odlar våra alger på soliga Österlen.

simris_6-groups

Det finns hundratusentals olika sorters alger

…men bara en bråkdel är utforskade idag. Alla Simris supergoodies innehåller olika sorters alger – vissa av dem står redan i rampljuset, medan andra ännu inte har uppnått den stjärnstatus som vi tycker de förtjänar.

Läs mer om mikroalger

VÅR VIKTIGASTE TEKNIK: FOTOSYNTES

Våra produkter är 100% växtbaserade och helt fria från miljögifter och föroreningar. Våra odlingar har utvecklats med naturen som förebild för att få en omega-3-olja som är ekologiskt hållbar och med överlägsen kvalitet.

VÅR CHECKLISTA FÖR ODLING & TILLVERKNING

round-logo-white

FARMED, GROWN & HARVESTED IN SWEDEN

Simris Alg utvecklar och tillverkar naturliga livsmedel och tillskott från närodlade alger med full spårbarhet. Algerna vi odlar är mikroskopiskt små havslevande växter, som är fullspäckade med nyttigheter och näringsämnen. Vi är pionjärer inom odling av mikroalger för att ersätta ohållbara råvaror med marint ursprung, och vill med våra produkter bidra till en hälsosam och planetvänlig livsstil.

LÄS MER OM VÅR FILOSOFI
simris_products_omega32

SIMRIS ALGAE OMEGA-3:
VÅR EXKLUSIVA SERIE OMEGA-3-PRODUKTER

Simris® Algae Omega-3 är en unik serie omega-3-tillskott, med marin omega-3 EPA och DHA från odlade alger. EPA-oljan kommer från våra egna odlingar och DHA-oljan från odlingar i Europa. Produkterna är 100% växtbaserade och innehåller samma värdefulla omega-3 som i fiskolja eller krill.

LÄS OM VÅR OMEGA-3
simris_products_selects3-1

SIMRIS SELECT:
NOGA UTVALT FRÅN VÅRA ALGODLARVÄNNER

Simris® Select är en serie av algprodukter med överlägsen kvalitet. Alla alger håller högsta klass och är odlade i Europa. Vi vet hur man odlar de finaste algerna, och har valt ut de produkter som vi gillar allra bäst. Här hittar du både klassiker som chlorella och spirulina av överlägsen kvalitet, och nya älsklingar.

LÄS OM SIMRIS SELECT
Simris i Pressen
Simrisbloggen

Håll dig uppdaterad

Simris_Beta_11 SQ DSC_5224

Välkommen till Simris NK Passagen! 

Läs mer på bloggen
En av världens modernaste algodlingar finns i Hammenhög

Besök algfarmen - sommaren 2020

Läs mer på bloggen
Sea sunrise osterlen

World Ocean Day - A celebration of our Oceans

Läs mer på bloggen